Connect with us

Hír

Rodgers leült a Packers vezetőségével, optimistábbak a csapatnál

Ian Rapoport számolt be arról, hogy Aaron Rodgers nem repült azonnal Kaliforniába a 49ers elleni vereséget, ezzel együtt a szezon lezárultát követően, hanem még pár napot Green Bayben maradt és leült a csapat vezetőségével. Matt LaFleur főedzővel és másokkal együtt ült le az asztalhoz, hogy átbeszéljék a csapat jövőjét, ez pedig egy kis pozitív hozzáállást eredményezett a csapat körül, hogy az irányító még visszatér Green Baybe.

Az NFL Network insiderének “óvatos optimizmusként” írták le a forrásai a Packersnél uralkodó hangulatot, de nem akarnak nagyon beleavatkozni Rodgers döntési folyamatába. Az irányító azt mondta a nyilvánosság előtt, hogy minden opció elképzelhető, azaz maradhat is, távozhat is és vissza is vonulhat.

Azt is elmondta, hogy nem akar egy újjáépítésben részt venni, de tudjuk, hogy a Packers elég rosszul áll a fizetési sapkával, és például Davante Adamsnek is új szerződésre van szüksége. Ő várhatóan megkapja a franchise taget, de nem lesz egyszerű megoldani a pénzügyeket a csapatnál.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!