Connect with us

Hír

Russell Wilson körülnézne, milyen lehetőségei vannak

Russell Wilson helyzete továbbra is kérdéses Seattle-ben és az irányítóhoz közeli források szerint a QB szeretne körülnézni a ligában, hogy mégis milyen lehetőségei lennének valahol máshol. A váltás ugyanakkor nem lenne egyszerű számára: Pete Carroll és John Schneider is marad a csapatnál, és nem valószínű, hogy a 70 éves főedző szívesen belevágna egy rebuildbe.

Wilson távozási szándéka nem új keletű, és bár hivatalosan nem kért cserét a csapattól, konkrétan a saját ügynöke kürtölte szét a nagyvilágnak, hogy szívesen játszana a Cowboysban, a Saintsben, a Raidersben vagy a Bearsben. Ez azóta természetesen változott (a Cowboys és a Bears például kiesett), és amennyiben a Seahawks mégis elengedné, úgy a legutóbbi hírek szerint a QB a Broncosban, a Giantsben vagy a Saintsben tudná elképzelni magát.

A 33 éves irányító szerződése még két évig él: a Seahawks fizetési plafonjából 37 és 40 millió dollárt foglalna el, míg az új csapatában 24 és 27 millió dollárt keresne. Az ára a Matt Stafford cseréből kiindulva minimum két első kör lenne, de értékben a Giantsnél lévő 1/5-ös vagy akár egy 1/7-es pick is bőven játékban lehet (sőt, ez többet is ér, mint amennyit a Rams Staffordért fizetett).

Lehetőség bőven van egy trade-re, csak az a kérdés, hogy Carrollék mennyire akarnak a nulláról kezdeni. Vagy hogy Wilson meddig hajlandó elmenni a távozási szándékával.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!