Connect with us

Hír

Sérülésjelentés a konferenciadöntők előtt

Holnap este jönnek a konferenciadöntők, így a négy résztvevő csapatnak le kellett adnia a sérülésjelentését. 

A Chiefsnél két játékos kérdőjeles. Egyikük az agyrázkódásból lábadozó Tyrann Mathieu, aki tegnap és tegnapelőtt is teljes edzésmunkát végzett, így várhatóan játszani tud. Másikuk a futó Darrel Williams, aki hét közben rásérült a lábujjára. Várhatóan ő is játszik majd, de amúgy is kevés szerep jut neki Clyde Edwards-Helaire és Jerrick McKinnon mellett.

A Bengalsnál az újonc pass rusher Cam Sample és az elkapó Stanley Morgan várhatóan kihagyja a mérkőzést, és a belső védőfalember Josh Tupou is kérdőjeles. A két védőfalember hiánya a rotáció miatt nem lenne ideális.

A 49ersnél van a legnagyobb nevű kérdőjeles játékos, az elit left tackle Trent Williams ugyanis egész héten nem tudott edzeni. Kyle Shanahan elmondása szerint mindent megtesz, hogy ott legyen a pályán és meglepő lenne számára, ha nem lenne képes pályára lépni, de nekünk meg az lenne meglepő, ha 100 százalékos állapotban lenne ezután. Mellette a futó Jeff Wilson játéka kérdőjeles, de ő egyébként sem kapna sok szerepet.

A Ramsnél Andrew Whitworth visszatér a támadófal bal szélére, ami azért is fontos, mert a cseréje, Joe Noteboom várhatóan kihagyja a találkozót. Van még két kérdőjeles kezdője a csapatnak, az elkapó Van Jefferson és a safety Taylor Rapp, mindketten legfeljebb limitáltan edzettek a héten, de ilyen fontos meccsre várhatóan beöltöznek.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!