Connect with us

Érdekességek

Staffordnak már most annyi győzelme van 10+ győzelmes csapatok ellen a Ramsben, mint 12 év alatt a Lionsben

Matt Stafford 2009-ben került az NFL-be a Lions 1/1-eseként és sok mindent el lehet mondani róla, de azt nem, hogy sikeres lett volna Detroitban. 12 év alatt egyszer sem nyerte meg a csoportot a Lionsszel, mindössze négy pozitív szezonja volt és háromszor jutott be a rájátszásba, ahol ráadásul egyszer sem sikerült nyernie. Ehhez képest a Los Angeles-ben egy év alatt túlszárnyalt mindent, amit korábban elért.

Élete első ramses szezonjában 12-5-ös mérleget ért el, amivel sikerült megnyerni az NFC Westet. A rájátszásban egymás után három meccset nyert és életében először bejutott a Super Bowlba, de ami talán ennél is durvább, hogy pont ugyanannyi győzelme van a Rams játékosaként 10+ győzelmes csapatok ellen, mint amennyi a Lionsben volt 12 éve alatt.

Stafford 168 meccsen lépett pályára a Lionsben és egy nem túl erős 74-93-1-es mérleget tud felmutatni. Ebből a 74 győzelemről viszont csak öt született olyan csapat ellen, ami 10+ győzelemmel fejezte be az idényt. Ezt az egyéni csúcsot most sikerült elsőre beállítani: kétszer győzte le a Kyler Murray vezette Cardinalst, kétszer a Tom Brady fémjelezte Bucsot, illetve két vereség után sikerült egyszer megverni a 49erst. Komoly változás egy év leforgása alatt.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!