Connect with us

Beharangozó

Super Wild Card szombat – Tippek és kibeszélő

Hölgyeim és Uraim, megkezdődik a rájátszás! Ráadásul nem csak sima wild card hétvégénk lesz, hanem Super Wild Card hétvégénk a megszokott négy helyett hat mérkőzéssel! Mutatjuk, mi vár ránk ma este és éjjel, aztán ha mindenki mindent elolvasott, kezdődhet a kibeszélés a kommentek közt! Vagy ajánljuk támogatóinknak a Discord szerverünket, ahol a meccsnapi kibeszélőben (is) elég nagy élet szokott lenni!

A héten volt pár szezont lezáró anyagunk, ha nem tettétek, ajánljuk őket:

Aztán pedig jósoltunk is a teljes rájátszásra.

FK! Rájátszás jósda 2022

Sőt, Wéber Gáborral is készítettünk interjút, és ő is jósolt a playoffra:

Wéber Gábor: Lehetetlen kihívás volt a vasfüggöny mögött amerikai focilabdát találni!

És akkor most rátérhetünk a ma estére, éjszakára, amikor két mérkőzést rendeznek.

Las Vegas Raiders @ Cincinnati Bengals 22.30

A Bengals bombaformában érkezik a rájátszásba, a Raiders viszont ha nem is lehengerlő játékkal, de hetek óta playoff-hangulatban van és minden fontos meccsét meg tudta nyerni pár ponttal. A döntő faktor minden bizonnyal a Raiders pass rush vs. Bengals támadófal párharca lesz, ugyanis ha Maxx Crosbyék folyamatosan Burrow nyakában tudnak lenni, akkor az irányítónak nem lesz elég ideje a pálya széli elkapóit megtalálni, főleg a Raiders Cover3 védekezése ellen, amely ezeket hivatott elvenni. Ha viszont lesz elég ideje Burrow-nak, akkor alaposan fel kell kötnie a gatyáját Derek Carrnak.

Beharangozó

New England Patriots @ Buffalo Bills 02.15

A Bills meg tudja állítani a futást? Ha elveszik a pálya közepét, képes Mac Jones az oldalvonal mellé is konzisztensen jól passzolni? Allen megint ihletett formában lesz kézzel-lábbal? A dermesztő hidegben meg bírják fogni a lézereit az elkapói? Ezek talán a legfontosabb kérdések a párharc harmadik felvonása előtt, ahol már nem lehet arra hagyatkozni, hogy majd legközelebb nyerünk.

Beharangozó

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!