Connect with us

Érdekességek

Tom Brady újabb rekordot dönt, ezúttal Jalen Hurtsszel közösen

A nagy öreg Tom Brady ismét találkozik egy fiatal, feltörekvő sztárral (Jalen Hurts) és ez ismét rekordot fog jelenteni! Amennyiben nem történik semmilyen váratlan és mind a két irányító pályára lép vasárnap, úgy a Bucs-Eagles meccsen lesz a valaha volt legnagyobb korkülönbség két QB között a rájátszásban.

Brady augusztus harmadikán töltötte be a 44-et, míg Hurts szintén augusztusban (hetedikén) ünnepelte a 23. születésnapját. Ez azt jelenti, hogy majdnem napra pontosan 21 év van a két QB között, ami a legnagyobb korkülönbség valaha két rájátszásban kezdő irányító között. Nem meglepő módon a korábbi csúcsot is Brady tartja: közte és Patrick Mahomes között 18 év volt a korkülönbség.

Természetesen az alapszakaszban is a legendás irányító viszi a prímet ilyen tekintetben, csak idén háromszor javította meg a rekordot (amit 2020-ban állított be Jalen Hurtsszel). Először akkor, amikor Mac Jones ellen lépett pályára, ami a Justin Fields elleni meccsén meg is dőlt, míg a jelenlegi csúcs két héttel ezelőtt született, amikor Zach Wilson volt az ellenfél irányítója – a Jets fiatalja napra pontosan akkor született, amikor Tom Brady 22. születésnapját ünnepelte.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!