Connect with us

Érdekességek

Van olyan forgatókönyv, amikor a Raiders és a Chargers összejátszhat egy döntetlenre

Az NFL ugyebár átalakította a 18. forduló menetrendjét és a Chargers-Raiders csoportrangadót tette a vasárnap esti főműsoridős sávba, ugyanis ez egy ki-ki meccs lehet a két csapat közt – azaz aki nyer, az bejut a rájátszásba, aki pedig veszít, annak véget ér a szezon. Igen ám, de előfordulhat olyan forgatókönyv, hogy egy döntetlennel mindkét csapat bejutna a playoffba, és ez nem is túl bonyolult.

Ehhez mindössze az kell, hogy a Steelers megverje a Ravenst, illetve a Jaguars megverje a Coltsot vasárnap délután. Persze mondhatjuk, hogy utóbbira sok esély nincs, de jegyezzük meg, hogy a Colts 2014 óta hat próbálkozásból egyszer sem nyert Jacksonville-ben.

Szóval ha ez a két eredmény bekövetkezne a 19 órás sávban, akkor a Raiders és a Chargers úgy állhatna hozzá a mérkőzéshez, hogy nincs miért erőlködniük, és ha végigtérdelik a meccset, akkor mindketten ott vannak a rájátszásban.

Persze ez inkább elméleti forgatókönyv, mintsem gyakorlati, hiszen egyrészt az NFL tiltja az ilyen összejátszásokat (és akár meccsvesztéssel is büntetheti mindkét gárdát), másrészt a Raiders egy ilyen eredménnyel 7. kiemelt lenne, és nem valószínű, hogy épp a várhatóan második kiemelt Chiefs ellen akarna játszani, akiktől kétszer csúnyán kikaptak idén.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!