Connect with us

Hír

Van olyan MVP-szavazó, aki azért nem voksol Rodgersre, mert nem bírja emberileg

Jelenleg Aaron Rodgers a favorit az MVP-címre, habár Tom Brady vagy Joe Burrow (vagy Jonathan Taylor és Cooper Kupp) is közbeszólhat még a végső elszámolásnál. Azonban van olyan szavazó, aki nyíltan vállalja, hogy azért nem fog a Packers irányítójára szavazni, mert emberileg nem bírja. Az Associated Press 50 újságírónak ad jogot a szavazásra, és köztük van (az egyébként chicagói) Hub Arkush, aki a 670 The Score rádióműsorban beszélt erről.

“Nem hiszem, hogy te lehetsz a leggyökerebb játékos a ligában, büntetheted a csapatod, a szervezeted és a szurkolóid és közben lehetsz a Legértékesebb Játékos. Ő volt a legértékesebb a pályán? Igen, lehet emellett érvelni, de nem gondolom, hogy annyival értékesebb lenne Jonathan Taylornál vagy Cooper Kuppnál, vagy akár Tom Bradynél. Úgyhogy az én szavazatomat a többi dolga miatt nem ő fogja megkapni. Hogy ő fog-e nyerni? Valószínűleg. Sok szavazó nem úgy áll hozzá, mint én, de vannak mások is, akik igen. Úgy gondolom, hogy ő egy rosszfiú, és nem hiszem, hogy egy rosszfiú lehet a legértékesebb játékos is egyben”

Arkush elmondta, hogy nem mondhatják el nyilvánosság előtt, hogy kire szavaznak, és már azzal is feszegeti a határokat, hogy elmondja, kire nem fog szavazni. Azt is kiemelte, hogy az Associated Press semmilyen irányelvet nem állapít meg, hogy mi alapján kell szavazniuk az MVP-re, mit kell és mit nem kell figyelembe venniük, szóval úgy szavaz, ahogy akar, ő pedig beleveszi a pályán kívüli dolgokat, például Rodgers nyílt oltásellenességét.

Egyébként csak a pályán nyújtott teljesítmény alapján is lehet érvelni Brady vagy akár Burrow mellett is, de egy ilyen díjba elég furcsa belevenni azt, hogy valakit mit gondol emberileg a játékosról. Főleg hogy a Packers így is első kiemelt lett és a liga legjobb mérlegét érte el, tehát nem ártott a csapatának Rodgers az oltásellenességével.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!