Connect with us

Érdekességek

Wentz lehet az első irányító, aki egy szezonban nem dob interceptiont idegenben

Soha nem fordult még elő az NFL történetében, hogy egy irányító mind a nyolc idegenbeli meccsen kezdőként lépett pályára egy szezonban és ezeken nem dobott egyetlen egy interceptiont sem. Idén viszont van valaki, aki ezt elérheti, ráadásul pont a buta turnoverjeiről híres Carson Wentz. Bármilyen hihetetlen is, a Colts irányítója egyetlen interceptiont sem dobott még idén idegenben, és ha a Jaguars ellen sem passzolja a védők kezébe a labdát, akkor történelmet ír.

Wentz mindössze hat interceptiont dobott egyébként a szezonban, de mindegyiket hazai pályán (és több kifejezetten látványosra sikeredett, például a Titans ellen). Idegenben összességében jól játszott és a 49ers elleni meccset kivéve mindössze két turnovert érő játéka volt a PFF adatai alapján. Santa Clarában viszont egy meccsen három is a szakadó esőben, ráadásul ott ugyebár volt is egy eset, amikor gyakorlatilag interceptiont dobott, de hivatalosan fumble-nek írták be a játékot neki.

Ez is kellett tehát a rekordhoz, már amennyiben megszerzi ezt a Jaguars ellen. A Colts a rájátszásért megy harcba az 1/1-es ellen, azonban Jacksonville-ben 2014 óta nem nyert egyszer sem.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!