Connect with us

Hír

Zac Taylor: Nagyon sokkal tartozunk Mike Brownnak

A Cincinnati Bengals megnyerte az AFC North-t, majd 31 év után ismét győzni tudott a rájátszásban. Mindezt tette egy olyan főedzővel, akit a 2020-as idény után a szakértők és szurkolók többsége is kirúgott volna.

“Nagyon, nagyon sokkal tartozunk a tulajdonos Mike Brownnak azért, hogy türelmes volt velünk. Személy szerint biztos vagyok benne, ha bármelyik másik csapatnál lettem volna, akkor nem kapok egy új esélyt a második idényem után. Ez az igazság”

– mondta a főedző Zac Taylor a Raiders elleni győzelem után.

Taylor egy kifejezetten felkapott név volt 2019-ben, ugyanis két évig dolgozott Sean McVay kezei alatt, ami mindig jó ajánlólevél a csapatoknál. Az első idénye borzalmas volt, mindössze 2-14-gyel végzett a csapat, de ez várható volt: Andy Dalton leszállóágban volt, a Bengals pedig bevallva vagy sem, de az 1/1-re és Joe Burrow-ra hajtott.

Végül össze is jött a top pick, és bár Burrow egy sérülés miatt nem játszotta végig a szezont, de az esetek nagy részében vele is rossz volt nézni a Bengalst. Tavaly aztán érkezett Ja’Marr Chase, a másodéves QB God Mode-ba kapcsolt, Taylor is egész jól rakta össze a playbookot és most ott tartunk, hogy a Bengals a liga egyik legszórakoztatóbb és legjobb csapata.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!