Connect with us

Hír

A Chiefs elveszti a QB-edzőjét és Bieniemyt is interjúra hívták

Változnak a dolgok Patrick Mahomes körül, ugyanis a Chiefs irányítója elvesztette a QB-edzőjét, és akár a támadókoordinátorát is elcsábíthatják – bár erre egyelőre nem fogadnánk.

Az irányító-edző és passzjátékért felelős koordinátor Mike Kafkát a Giants nevezi ki támadókoordinátornak több forrás szerint is, így Andy Reid után Brian Daboll kezei alatt dolgozhat. Kafka egyébként játszott is az NFL-ben irányítóként, 2010-ben épp Reid és az Eagles választotta ki a negyedik körben. Edzősködni a Chiefsnél kezdett 2017-ben és mostanra lépdelt fel a ranglétrán a támadókoordinátori posztig – habár a játékokat nem ő fogja hívni. Kafka egyébként játékosként tagja volt a 2013-as Patriotsnak, ahol Daboll a tight endeket edzette.


Eric Bieniemy már évek óta az egyik legképzettebb jelölt lenne egy főedzői posztra (2018 óta koordinátora a Chiefsnek), mégsem kapott még ilyet – állítólag nem teljesít jól az interjúkon. Idén csak a Broncos hívta el egy beszélgetésre, de most Jeremy Fowler szerint a Saints is ezt tervezi. Ugyanakkor meglepő lenne a kinevezése. Egyrészt a Saintsnél Sean Payton visszavonulása óta lehet tudni, hogy Dennis Allen a favorit a posztra, így félő lehet, hogy ez az interjú is csak a Rooney Rule-nak való megfelelés miatt jönne létre. Másrészt Bieniemy sem biztos, hogy épp a Saintsbe szeretne menni, ahol nincs megfelelő irányító és a lehetőség sem feltétlen adott ilyet szerezni, ráadásul elkapófronton is cudarul áll a gárda.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!