Connect with us

Hír

A Falconsnál Matt Ryannel tervezik a közeljövőt

Matt Ryan a 14. szezonjára készül, lassan 37 éves lesz, ráadásul a tavalyi szezonja karrierje egyik leggyengébbje volt. Mindezzel Atlantában is tisztában vannak, ugyanakkor a menedzsment egyelőre nem gondolkozik az irányító leváltásán.

“A nagy franchise-ok képesek arra, hogy sikeresen véghez vigyék a generációváltást a QB-poszton. Mi biztosak akarunk lenni abban, hogy mindent a megfelelő időben és a megfelelő módon csinálunk. Természetes, hogy eljön majd a pillanat, amikor Matt karrierje véget ér, de hogy ez mikor lesz, azt nem tudom megmondani. A főedző és a general manager fog dönteni ebben a kérdésben, de jelenleg nincs okunk arra, hogy ne vele számoljunk”

– mondta a Falcons tulajdonosa, Arthur Blank a csapat weboldalának.

Túl nagy meglepetés nincs Blank mondandójában. Ryan szerződését tavaly átalakították, így a kivágása vagy elcserélése 40,5 millió dollárnyi halott pénz eredményezne mindössze 8,1 millió dollár felszabadítása mellett. A 2022-es idényben így szinte biztosan Ryan lesz a csapat irányítója, de nem feltétlen lepődnénk meg, ha az első körben érkezne egy újonc QB.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!