Connect with us

Hír

A Raiders ideiglenes főedzőjét nézte ki a Packers a speciális egység élére

A Packers speciális egysége a legrosszabb volt a ligában idén, így nem meglepő, hogy a csapatnál szeretnének ezen változtatni. Ennek első jele volt, hogy kirúgták az eddigi koordinátor Maurice Draytont, amivel elkezdődött az új ST-edző keresése. A Milwaukee Journal Sentinel információi szerint pedig nem mást néztek ki erre a posztra, mint Rich Bisacciát, a Raiders eddigi ST-koordinátorát, aki Jon Gruden felmondása/menesztése után ideiglenes főedzői feladatokat is ellátott. Mark Davis tulajdonos viszont nem tartotta meg, hanem kinevezte Josh McDanielst.

Bisaccia minden bizonnyal a legjobb jelölt az elérhető nevek közül, már 2002 óta tölti be a special team coordinátor posztját az NFL-ben a Buccaneers, a Chargers, a Cowboys, majd a Raiders csapataiban, ráadásul mindegyik állomáshelyen segéd főedző is volt.

A Raiders speciális egysége egyébként csak 21. volt idén DVOA alapján, de 2020-ban 13. helyen végeztek, ami hatalmas előrelépés lenne Green Bayben. Korábban San Diegóban is a liga legrosszabb egységét vette át és két év alatt a 8. helyre kormányozta.

Van egyébként kapcsolata a Packers edzői stábjával, ugyanis a védőkoordinátor Joe Barryvel dolgozott már együtt a Buccaneersnél, ráadásul Barry annak a Rod Marinellinek (korábbi Lions főedző) a veje, aki nagyjából legjobb barátja Bisacciának.

Azt még nem tudni, hogy Bisaccia is szeretne-e a Packersbe igazolni, tehát születik-e megállapodás a felek közt.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!