Connect with us

Hír

A Rams és Bengals kezdő tight endje is jó hírt kapott, de a játékuk így is kérdéses

A Rams és a Bengals is a kezdő tight endjét adta a konferenciadöntős sikerért: előbbinél Tyler Higbee, utóbbinál CJ Uzomah sérült meg. A felvételek alapján mindkét támadó sérülése elég csúnya volt, de most mind a ketten biztató híreket kaptak az orvosoktól.

Higbee-nek a térde sérült meg, de Ian Rapoport információi szerint nem olyan vészes a dolog – ezzel együtt a játéka azért kérdéses a Super Bowlon. A hiánya nagy érvágás lenne, az alapszakaszban 61 passzból 560 yardot és öt TD-t szerzett, míg a rájátszásban kilenc elkapás és 115 yard került a neve mellé. Amennyiben nem tudná vállalni a játékot, úgy Kendall Blanton venné át a helyét, aki a 49ers ellen öt elkapásból 57 yardot szerzett.

Ami Uzomah-t illeti, ő is a térde miatt került a partvonalra és a felvételek alapján úgy tűnt, hogy véget is ért számára az idény. A főedző Zac Taylor ugyanakkor bizakodó, szerinte van esély arra, hogy az alapszakaszban 49 elkapásból 493 yardot és öt TD-t jegyző támadó pályára lépjen két hét múlva. Ha nem sikerül meggyógyulnia, úgy Drew Sample és Mitchell Wilcox kaphat nagyobb szerepet a helyén.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!