Connect with us

Hír

A Saints hazai csoportmeccset játszhat idén Londonban

Már csak egy meccs van hátra a 2021-es szezonból, így a legtöbben már a 2022-esre készülődnek. Nekünk európaiaknak pedig mindig fontos kérdés, hogy kik jönnek majd a kontinensre meccset játszani. Jeff Duncan információi szerint az egyik ilyen franchise a Saints lesz, amely várhatóan egy csoportrangadót fog játszani Londonban pályaválasztóként (tehát a Buccaneers, a Panthers vagy a Falcons lehet az ellenfél).

Mivel az NFL 17 meccsesre bővítette az alapszakaszt és tavaly az AFC-s csapatok kaptak több hazai mérkőzést, így most az NFC-n a sor, tehát a Saints is 9 hazai mérkőzéssel rendelkezne, ebből kerülne át egy az angol fővárosba (ha beigazolódnak a hírek). A New Orleans-i franchise már kétszer játszott a Wembley Stadiumban (2008-ban a Chargerst verte 37-32-re, 2017-ben a Dolphinst 20-0-ra), emellett a csapat három előszezon-találkozót is játszott már külföldön.

Az NFL 29 mérkőzést hozott már Londonba 2007 óta. Idén elképzelhető, hogy Németországban is rendez majd meccset a liga, de ez még nem fixálódott – legkésőbb 2023-ban fog, de lehet, hogy már idén.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!