Connect with us

Minden ami NFL

A Texans essen ki! – a Lovie Smith kinevezés

Amikor a Jaguars bejelentette, hogy Trent Baalke marad a csapat GM-e, akkor hivatalosan is bemutatott a többi csapatnak: ennél nagyobb hülyeséget nem tudtok csinálni! A Texansnál viszont ezt személyes sértésnek vették és büszkén kijelenthetjük, sikerült alulmúlni a csoportriválist.

Jó lesz a maradék – a Doug Pederson kinevezés

A Texans az a csapat, amit jelenleg a bostoni plébános Jack Easterby irányít, akinek a legnagyobb skillje az, hogy együtt imádkozik a gárda tulajdonosával (tényleg, ez nem költői túlzás). A futballhoz viszont nem ért (többek között komoly szerepet vállalt abban, hogy Deshaun Watson és a csapat kapcsolata menthetetlenül megromoljon) és az általa kinevezett Nick Caserióval módszeresen taszítják a mélybe franchise-t.

A Houstoni roster jelenleg a legrosszabb a ligában, ahová a menedzsment miatt egyetlen szabadügynök sem igazol, ha van más választása, ebből adódón pedig a legjobb főedzőjelöltek is messziről elkerülik a gárdát. Emiatt lett tavaly a 66 éves David Culley kinevezve főedzőnek, aki ezt megelőzően még csak koordinátor sem volt soha. Ennek ellenére nem végzett rossz munkát és négyszer is győzelemre vezette a Texanst, ami pont néggyel több, mint amennyi ebben a rosterben tehetség alapján benne volt.

Tekintve, hogy a menedzsment nem változott egy év alatt, ráadásul Culley is elég jó munkát végzett, az lett volna a logikus, ha marad minden a régiben – egyszer csak sikerül eladni Deshaun Watsont, aztán majd meg lehet próbálni csapatot építeni. Easterby és bandája viszont másképp gondolta: kivágták Culley-t, majd miután letudták a Rooney rule-t, megpróbálták kinevezni azt a Josh McCownt, aki edzőként még csak középiskolás csapatot vezetett, azt is csak egy éve.

Ezt már az NFL sem nézte jó szemmel, azért mindennek van határa. Így viszont valaki mást kellett találni a pozícióra, de jobbnál jobb nevek továbbra sem tolongtak, így ZS-tervként a Texans kinevezte főedzőnek a saját védőkoordinátorát, az évek óta bármi pozitívan értékelhetőt felmutatni képtelen Lovie Smith-t.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!