Connect with us

Hír

Eric Weddle hívja a Rams védelem játékait a Super Bowlon

Eric Weddle a 21. század egyik legjobb safetyje, aki szinte biztosan Hall of Famer lesz. Mindezt alátámasztandó ő fogja hívni a Rams védelmének játékait a Super Bowlon, és teszi mindezt úgy, hogy egy hónapja tért vissza az akkor már két éve tartó visszavonulásából.

A 37 éves védőt Jordan Fuller sérülése után kereste meg a Rams, aki január 12-én vissza is tért még egy utolsó Super Bowl runra. A Wild Card körben csak 19 snapen lépett pályára, a Bucs ellen is csere volt (bár így is 61 snapen játszott), az NFC-döntőn viszont kezdőként végig a pályán volt, ráadásul nem is játszott rosszul (igaz, a korábbi elit formájától is messze volt). Már ez önmagában hihetetlen teljesítmény, de a játékhívás még egy lapáttal rátett erre – nagyon ritkán hívják safetyk a védelem játékait, pláne olyanok, akik még egy hónapja sincsenek az adott csapatnál.

Weddle egyébként 2007-ben második körösként került a ligába, 2010 és 2014 között minden évben All-Pro volt, beválasztották a 2010-es évtized álomcsapatába is. Karrierje során mindössze 18 TD-t engedett 30 INT és 51 leütött passz mellett, az ellenfelek irányítói 72,1-es passer ratinget értek el, ha célba vették. Egyedül a Super Bowl győzelem hiányzik az önéletrajzából, amiből ráadásul tevékenyen kiveheti a részét vasárnap.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!