Connect with us

Hír

Garoppolo: Olyan helyre szeretnék menni, ahol nyerni akarnak

A 49ers szezonja véget ért, és ezzel együtt minden bizonnyal Jimmy Garoppolo San Franciscó-i pályafutása is. Ott áll a sorban a három első körért megszerzett Trey Lance, aki jövőre át fogja venni a stafétát, Garoppolót pedig el fogja cserélni a 49ers (ha tudja), ezt az irányító is jól tudja.

“Beszéltem tegnap Johnnal arról, hogy megtaláljuk a megfelelő célállomást, és bármit is hoz a jövő, azt jól csináljuk. Hosszú karrier áll még előttem és izgatottan várom a lehetőségeket. Olyan helyre szeretnék menni, ahol nyerni akarnak. Ezért focizok, nyerni akarok. Amíg ez megvan és jó emberek vesznek körül, addig minden más elrendeződik.”

– mondta Garoppolo, via ESPN.

Az irányító azt is elmondta, hogy John Lynchék igyekeznek úgy alakítani a dolgokat, hogy neki is jó legyen, és ő is igyekszik segíteni. Az jó kérdés, hol köthet ki, de ha Aaron Rodgers és Russell Wilson (és Deshaun Watson) végül marad jelenlegi csapatánál, akkor JimmyG lenne a legjobb elérhető QB. Kereslet tehát lenne iránta, mert sok a QB-hiányos franchise, mint például a Steelers, a Buccaneers, a Saints, a Broncos vagy a Washington.

Fizetést tekintve Garoppolónak $26,9 milliós cap hitje lenne a 49ersnél, ebből $25,5 milliót meg lehet spórolni egy cserével, és ennyit kellene átvennie új csapatának. Persze könnyen lehet, hogy a trade elsegítése és az ellenérték növelése érdekében a 9ers bevállalná ennek egy részét.

Ugyan hivatalosan majd csak a március 16-i ligaév nyitáskor lehet elcserélni Garoppolót, láttuk tavaly Wentz és Stafford esetében is, hogy jóval hamarabb megszülethet egy megállapodás.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!