Connect with us

Hír

Gronk ha nem Bradyvel, akkor Burrow-val játszana együtt

Rob Gronkowski eddig karrierje során csak egy irányítóval játszott együtt, Tom Bradyvel (a cseréit nem számítva). Kilenc évet húzott le a Patriotsnál, majd a 2019-es szezont kiülve a Buccaneershez tért vissza, hogy ismét Bradyvel focizhasson. Az irányító visszavonulásával a legtöbben azt feltételezik, hogy a tight end is újra szögre akasztja a sisakot, hogy együtt kerüljenek majd be a Hall of Fame-be 2027-ben, azonban nem biztos, hogy Gronkowski így fog dönteni. Ellenben lejár a szerződése, tehát márciusban szabadon igazolhatóvá válik, úgyhogy fel is merült a kérdés, vajon kivel szeretne együtt játszani.

“Eléggé tetszik ez a fiatal irányító, aki ott van a Super Bowlban: Joe Burrow. Figyeltem az egyetemen is, bírom ahogy kezeli magát a pályán, nagyon nyugodt a zsebben és jól dobálgat. Bírom a stílusát is. Ha egy irányítót kellene választanom, akkor ő lenne ez, nagyon megy neki a játék.”

– mondta Gronk az Autograph NFTs műsorában.

Jövőre tehát a Bengals mezében látjuk a kiváló tight endet? Pénze lenne rá a csapatnak, és el is fér CJ Uzomah előtt/mellett a depth charton. Az látszik, hogy egy teljes szezont már nem bír ki Gronk teste maximális fordulatszámon, de azért 12 meccsen csak összeszedett 55 elkapást, 802 yardot és 6 TD-t, szóval láthatóan erősítést jelentene a legtöbb csapatnak, a Bengalsnál pedig a blokkolási képességeinek is nagyon tudnának örülni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!