Connect with us

Hír

Gus Bradley lett a Colts új védőkoordinátora

A Colts elvesztette az eddigi védőkoordinátorát, ugyanis Matt Eberflus a Bears főedzője lett. Így kellett találni valakit a helyére, aki nem más lett, mint a Raiders eddigi DC-je, Gus Bradley – írja az Indianapolis Star.

Az 55 éves szakemberre először Seattle-ben figyeltek fel még a Legion of Boom ideje alatt (2009-2012), aztán a Jaguars főedzője lett, ahol csúfos 14-48-as mérleget tudott felmutatni. Utána a Chargersnél ismét védőkoordinátor lett három évre, majd tavaly a Raidershöz igazolt, ahol a romokban lévő védelemből egy közepes egységet ki tudott hozni – DVOA alapján a 16. legjobb volt a védelem – és a pass rusht sikerült fellendíteni, hiszen a 40 elért sack 12-vel volt több az ezt megelőző szezonnál.

A Colts védelme Eberflus alatt a 7. helyen végzett 2021-ben DVOA alapján, ezt kellene nagyjából fenntartania Bradley-nek. A kinevezésével nagy személyi változások nem várhatók a védelemben, hiszen nem lesz drámai átalakítás a sémában. A rendszerének egyszerűsége sokat segített Vegasban a védőknek, viszont túlzottan is Cover3-ra támaszkodik, aminek a gyengeségeit a jobb támadósorok könnyen használják ki.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!