Connect with us

Szabadügynök

Ilyen lesz az idei piac – Secondary játékosok

A védelem végső vonalával zárjuk a nagy áttekintő sorozatunkat, a szabadügynök cornerek és safetyk következnek.

Cornerbackek

Milyen lesz a cornerback piac?

Összességében vegyes képet mutat a cornerek piaca, mert kevés igazán kiemelkedő név lesz szabad préda, ellenben nagyon mély a lista, sok kezdő szintű játékosból lehet válogatni. Ami az idei piac érdekessége és egyszerre lehet gyengesége, valamint erőssége is, hogy a korelosztást tekintve elég sok tapasztalt játékos kerül szabadlábra, ami azoknak a csapatoknak kedvez, akik 1-2 évre keresnek egy megbízható, de tapasztalt embert a hátsó alakzatukba, ellenben a csapatok nem idén fogják a hosszútávú gondjaikat megoldani.

A piac krémje

  1. J.C. Jackson
  2. Stephon Gilmore

Hát igen, ez a lista nem túl hosszú, sőt egy hajszál választott el attól, hogy Gilmore nem az eggyel lentebbi kategóriába került. J.C. Jackson kérdés nélkül a szabadügynök piac sztárja lehet, mert a legjobb korban van és folyamatosan fejlődő ívet mutat a karrierje. A Patriots emberezős sémájában nem csak megállta a helyét, hanem abszolút domináns tudott lenni. Emellett a sok leszedett interception azt mutatja, hogy egy igencsak jó playmakerrel van dolgunk. Az egyetlen figyelmeztető jel, hogy az idény végére kicsit úgy tűnt mint aki elfáradt, de ettől függetlenül aligha találunk jobb CB-t idén a piacon. Gilmore már nehezebb dió, de én még adok egy esélyt annak, hogy még nincs leáldozóban a karrierje, mert azért továbbra is stabil kezdő szintet hozott. Az egyértelmű, hogy ő is sokkal jobban érzi magát papíron emberezős sémákban, így mindenképpen azoknak a csapatoknak érhet aranyat, akik többségében ezt futtatják majd vele a fedélzeten.

Csak óvatosan!

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!