Connect with us

Hír

Ilyen volt a Pro Bowl Skills Challenge

A Pro Bowl hét keretein belül tegnap este rendezték meg a Skills Challenge nevű vetélkedőt, ahol a játékosok különböző ügyességi feladatokban mérték össze tudásukat.

futóversenyt például Micah Parsons nyerte, Tyreek Hillt is megelőzve, bár a Cowboys újonc linebacker elismerte, hogy így is a Chiefs elkapója a leggyorsabb a ligában, de tudja hogy pár napja még meccset játszott, így nem adott bele mindent.

Az egyik passzpontossági vetélkedőben (Precision Passing) Russell Wilson rekordot állított fel 29 pontjával, simán lepipálva Mac Jonest, Hunter Renfrow-t és Justin Jeffersont, akik összesen szereztek 9 pontot.

A másik passzpontossági vetélkedőben (Thread the Needle) Kirk Cousins és Mac Jones versengett egymással és a védőkkel is – előbbivel szemben Derwin James és Denzel Ward, utóbbival szemben Darius Slay és Trevon Diggs állt. Diggs tudott szerezni egy interceptiont Jonestól, de így is a Patriots irányítója nyert egy ponttal Cousins előtt (12 vs 11).

Az elkapási szépségversenyt Trevon Diggs húzta be bátyja Stefon, illetve Tyreek Hill és Justin Jefferson előtt. A mi kedvencünk Stefon asztaltörős mutatványa volt, de Trevon is bemutatott két hihetetlen elkapást, egyiket láb között, másikat szaltózva. Jeffersonnak is elég látványosra sikerült az egykezese, miközben a másikban egy labdát tartott. Tyreek Hill egy helmet-catch-csel próbálkozott, illetve megpróbált trambulinról felugorva elkapni egy labdát, majd a kisfia kezei közé bezsákolni (windmill dunk), de nem jött össze neki.

kidobóst pedig az NFC nyerte, ugyanis a legvégén Justin Jefferson egy kézzel elkapta Nick Chubb dobását, ezzel kiejtette a Browns futóját.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!