Connect with us

Hír

Joe Judge visszatért a Patriotshoz, Rich Bisaccia aláírt a Packershöz

Két korábbi főedző is új munkahelyet talált magának: Joe Judge visszatért a Patriotshoz, míg Rich Bisaccia elfogadta a Packers ajánlatát, állítja több forrás.

A 40 éves Judge 2012 és 2019 között dolgozott a Patriots speciális egységével, az utolsó öt évben már mint koordinátor, ebből az utolsó szezonban az elkapókat is edzette. Ezt követően írt alá a Giantshez, de a kétéves főedzői pályáfutása alatt csak 10-23-as mérleget tudott elérni, így idén menesztették. Bill Belichick viszont nem felejtette el, és bár a speciális egységet nem adta vissza neki, de egy támadóoldali asszisztensi posztot azért kapott.

Ez azért különösen érdekes, mert a Patriots még nem nevezett ki támadókoordinátort és Ian Rapoport információi szerint az is elképzelhető, hogy nem is fog ilyet kinevezni, tehát Judge-nak elég komoly szerepe is lehet.


A Packers a 49ers elleni fiaskó után kivágta a speciális egység koordinátorát, most pedig sikerült az egyik legjobb elérhető szakembert megszerezni: a Raidersszel rájátszásba jutó ideiglenes főedző Rich Bisaccia lett a befutó. A 61 éves szakember a rájátszást is számolva 7-6-os mérleget ért el a Las Vegas élén, a speciális egységgel pedig még 2002-ben kezdett el foglalkozni és azóta az egyik legjobb lett a posztján.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!