Connect with us

Hír

Kyler Murray minden Cardinalsszal kapcsolatos tartalmat eltávolított a közösségi médiás felületeiről

Probléma lehet Kyler Murray is a Cardinals között, az irányító ugyanis kikövette a csapatot Instagramon és Twitteren, illetve letörölt minden Cardinalsszal kapcsolatos képet is (az Instán például mindössze két bejegyzés maradt az 1,3 millió követővel rendelkező profilon). Hogy miért, az távolról sem egyértelmű és bár egyelőre még nem is feltétlenül kell sokat bele látni a dolgokba, de jó jelnek sem tekinthető.

A korábbi 1/1-es irányító sok dolog miatt dönthetett a közösségi médiás akciója mellett. Egyrészt az idei az első idénye, amikor új szerződést kaphat és talán a Cardinals nem akar még az anyagiakról tárgyalni. Másrészt elképzelhető, hogy nem úgy látja a főedző Kliff Kingsbury helyzetét, mint a menedzsment. Harmadrészt pedig az sem kizárható (még ha nem is túl valószínű), hogy egyszerűen megunta az NFL-t, és inkább elmenne baseballozni – 2018-ban az Oakland Athletics az 1/9-es cetlivel választotta ki az MLB draftján és bőven megvan a tehetsége ahhoz, hogy a profik között is sikeres legyen.

Murray jelenlegi szerződése még egy évig érvényes, 2022-ben 5,3 millió dollárt kereshet, illetve a Cardinals lehívhatja tavasszal az ötödik éves opcióját, ami garantált 28,6 millió dollárt jelentene a számára 2023-ra.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!