Connect with us

Hír

Lejár Eric Bieniemy szerződése, távozhat a Chiefstől

Eric Bieniemy idén sem lett főedző, ráadásul a tavalyi szezonnal ellentétben nem is kapott sok megkeresést. Ennek ellenére a Chiefs támadókoordinátorának így is van lehetősége egy másik csapatnál munkát vállalni, ugyanis Tom Pelissero információi szerint lejár a szerződése a csapattal.

Bieniemy 2013-tól a Chiefs edzői stábjának a tagja és 2018 óta tölti be a támadókoordinátori pozíciót. Látva Patrick Mahomes és a kansasi offense teljesítményét ennek bőven elégnek kellene lennie egy álláshoz, az egyik legfelkapottabb jelöltnek kellene lennie bármelyik csapatnál, amelyik támadókoordinátort keres.

Nem úgy tűnik, hogy a Chiefs OC-jeként képes lesz magának főedzői állást szerezni, így a fentiek fényében nem lenne teljesen elborult ötlet az, ha elvállalná egy másik csapat támadókoordinátori állását, leginkább olyat, ahol védőoldali főedző van. Ugyan van benne kockázat, de ha sikerülne Andy Reid nélkül is egy jó offense-t összerakni, az sokat javíthatna az ázsióján. Probléma viszont, hogy nincs már sok OC állás üresen.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!