Connect with us

Hír

Lovie Smith lehet a Texans új főedzője

Nem egyszerű kiigazodni a Texanson, az egyszer biztos. A szezon után kirúgták a tavaly kinevezett, de egyértelműen várakozásokon felül teljesítő, 66 éves David Culley-t, hogy új főedzőt keressenek. A héten már úgy nézett ki, hogy megvan a három finalista Josh McCown, Brian Flores és Jonathan Gannon személyében, most pedig arról szólnak a legfrissebb hírek (ESPN, NFL Media), hogy jó eséllyel a csapat eddigi védőkoordinátorát és segéd főedzőjét, a 63 éves Lovie Smith-t nevezhetik ki. Még semmi sem végleges, de jelenleg ebbe az irányba haladnak a dolgok.

Tegnap először az derült ki (via Josina Anderson), hogy az Eagles védőkoordinátora, Jonathan Gannon kiesett a versengésből, majd Tom Pelissero arról számolt be, hogy Josh McCownt is elvetették. Egyébként arra jó esély van, hogy McCownt akarták volna elsősorban kinevezni – az egyértelmű, hogy nagyon sokra tartják –, de az NFL nagyon nem szeretné, ha egy teljesen tapasztalat nélküli ember kerülne ilyen magas beosztásba, és feltehetőleg a Texansnál is féltek a kinevezésre adott reakcióktól, ezért vetették el az ötletet.

Így Brian Florest maradt kizárásos alapon, ő viszont a komplett NFL-t perli jelenleg, és konkrétan a Texanst is kiemeli a keresetben a Culley-val kapcsolatos bánásmód miatt, szóval az ő alkalmazása sem tűnik egy reális forgatókönyvnek.

Így pedig nem maradt senki a jelöltek közül, de azért valakit mégis csak ki kéne nevezni, úgyhogy elővették Lovie Smith-t, aki az NFL-ben 92-90-es mérleget tudott felmutatni és 2006-ban Super Bowlba vezette a Bearst, de aztán a Buccaneersnél és az Illinois-on is megbukott főedzőként, a védelmi rendszere pedig eléggé elavultnak számít.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!