Connect with us

Hír

Mark Murphy: Szeretnénk, ha Rodgers maradna

Aaron Rodgers jövője a levegőben lóg Green Bayben, de a csapatnál természetesen szeretnék, ha maradna az MVP irányító – vagy legalábbis ha mégis távozna, egyértelművé akarják tenni minden szurkoló számára, hogy nem az ő hibájukból. A csapat első embere, a CEO Mark Murphy írt erről a rendszeres cikkében a Packers hivatalos oldalán.

“Bőven a fizetési plafon felett vagyunk a következő évre, így sok nehéz döntést kell majd meghoznunk. Az egyik kulcskérdés, hogy Aaron Rodgers visszatér-e 2022-re. A vezetőségben mind egyetértünk, hogy szeretnénk, ha Aaron visszatérne. Valószínűleg megnyeri a negyedik MVP-címét, egyértelműen ő a vezére a csapatnak és 38 évesen is nagyon magas szinten játszik.”

Nem véletlen, hogy Murphy kitért a fizetési plafon kérdésére, hiszen Rodgers elmondta, hogy nem akar résztvenni egy újjáépítésben. Ennek is köszönhetően talán az a valószínűbb forgatókönyv, hogy az irányító távozni szeretne. Ha tényleg így lesz, akkor a csapat tavaly megígérte neki, hogy nem áll ennek útjába és a megfelelő ajánlat ellenében elengedi.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!