Connect with us

Minden ami NFL

Megjött Róbert Gida! – a Matt Eberflus kinevezés

Csacsi, öreg chicagói medvém csalódottan bocsátotta el az utóbbi éveket irányító general managert és vezetőedzőt. Most friss erővel kívánják újjá építeni a franchise-t, amihez jó alapanyag áll rendelkezésre, és sikerült jó szakácsokat szerezni a konyhába.

Összességében a Matt Nagy éra ha csak a számokat nézzük, nem volt teljesen tragikus, hiszen pozitív mérleggel zárta a chicagói időszakát, és kétszer is PO-ba jutott a Bears, de egyszerűen hiányzott az átütő erő a csapatból. Az, hogy Nagy által összerakott playbook elmaradt egy Andy Reid tanítványhoz képest, az még azért valahol megbocsátható dolog, de a döntései is rendre megkérdőjelezhetők voltak. Ryan Pace pedig egy bőven átlag feletti keretet rakott össze ehhez. A gond az, hogy sok játékos pályafutása csúcsán került a csapathoz, mégis csak one and done-ok jöttek össze, mára pedig az a garnitúra kiöregedett. Innen indul tehát a történet, amely general manager kereséssel kezdődött.

Kinek a feladata lesz újjáépíteni a keretet?

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!