Connect with us

Minden ami NFL

Mit érhet egy vezetőedző irányító nélkül? – a Nathaniel Hackett kinevezés

Három évnyi rájátszás-mentes időszak után megköszönték Vic Fangio munkáját Denverben, és egy teljesen más irányba szeretnék terelni a franchise útját Nathaniel Hackettel. Abban azért nagy egyetértés van, hogy a váltás érett, összességében azt látni, hogy az utódlásnak is örülnek a szurkolók, de nekem személy szerint vannak kételyeim.

A bevezetőben említett más irányba terelés Denverben nem a megszokott módon történt. Általánosságban azért ez úgy szokott kinézni, hogy a tulajdonos kinevez egy general managert, aki pedig kinevez egy vezetőedzőt. A Broncosnál egy teljesen más sorrendben történt a folyamat: először új GM lett, aki egy évvel később kinevezhetett “saját” vezetőedzőt, a franchise viszont csak most fog új tulajdonosi kezekbe kerülni. Azért én megvárnám ennek a sztorinak a végét, mert ha egy markáns elképzelésekkel érkező kezekbe kerül a csapat, az még boríthat egy-két dolgot, de ennyire ne szaladjunk előre.

Mit adhat Hackett a Broncosnak?

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!