Connect with us

Draft

FK! Mock Draft 5.0

Ugyan az igazi draft process még csak most kezdődik, de a Senior Bowl, pár interjú és a scoutok videózásának beindulásával egyre több dolog kezd körvonalazódni és kezd változni a korábbi benyomásainkhoz képest. Most először írok olyan mockot, ami leginkább a várakozásaimat mutatja, nem pedig azt, hogy mit szeretnék látni. Cserékkel én továbbra sem operálok, továbbra sem látom sem a gigatrade-eket megtörténni, így a szabadügynökpiac végéig minden csapatot az eredeti helyén kezelném.

1/1 Jacksonville Jaguars
Ikem Ekwonu
OT, NC State

Ugyan Hutchinson és Thibodeaux is nagyobb potenciállal kecsegtet első látásra, de egyikük sem az a kihagyhatatlan tehetség, mint az előző évek pass rusherei. Így pedig a Jaguars inkább egy nagyobb hiányposzt felé fordul és Lawrence előtt igyekszik megerősíteni a falat. További meglepetés (bár egyre kevésbé az), hogy nem Neal, hanem Ekwonu a választott, méghozzá azért, mert bár az Alabama sztárja kicsit csiszoltabb, de Ekwonu munkamorálja és potenciálja sokkal biztosabb választás.

1/2 Detroit Lions
Aiden Hutchinson
Edge, Michigan

Az indok a Lions választásánál is részben hasonló mint a Jaguarsnál. Csak ők a két pass rusher közül azért választják Hutchinsont, mert a munkamorálja és a hozzáállása sokkal szimpatikusabb a csapatok számára, mint Thibodeaux esetleges potenciálja.

1/3 Houston Texans
Kayvon Thibodeaux
Edge, Oregon

A Texans ellenben egyáltalán nem logikus dolgokat csinál mostanában, így itt már bőven el tudom képzelni, hogy a Thibodeaux-ról felreppent hírek egyáltalán nem rettentik el őket. Ráadásul ebben a csapatban annyira nincs sztár és csillogás, hogy ők lehet magasabbra értékelik Thibodeaux potenciálját, mint a biztosabb pickeket.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!