Connect with us

Minden ami NFL

Most már nem lehet visszakozni – a Josh McDaniels kinevezés

Josh McDaniels ezúttal nem lépett vissza az utolsó utáni pillanatban, így karrierje során másodszor is főedző lesz az NFL-ben, amiért valamilyen szinten lehet lelkesedni. Szakmailag ugyan vannak kisebb red flagjei, de összességében nem a tudásával van probléma, hanem magával az emberrel, ami legalább ugyanannyira fontos. 11 éve volt arra, hogy tanuljon a korábbi hibáiból, több esélye nem lesz.

A Raiders 2018-ban döntött úgy, hogy beindít egy 10 éves tervet Jon Grudennel. A projekt összességében elég döcögősen indult, de a számtalan elpocsékolt korai körös pick ellenére is sikerült Grudenéknek kialakítani egy korrekt keretet és ami fontosabb, egy pozitív mentalitást (a győztes kultúrához nyerni is kellene, de az öltözői és a csapatmorál rendben volt). Ez utóbbi jól látszott a 2021-es szezonban, amikor annak ellenére sikerült kiharcolni a rájátszást, hogy egyrészt Grudent módszeresen kivéreztették homofób, nőgyűlölő és rasszista, ugyanakkor személyes üzenetek kiszivárogtatásával, másrészt az elkapó Henry Ruggs részégen egy halálos kimenetelű autóbalesetet okozott.

Mindezek ellenére az idény pozitív véget ért, a morál is rendben van, így nincs szükség rebuildre, mindössze arra, hogy valaki folytathassa az addig megkezdett munkát, korrigálja a korábbi hibákat és feltegye a Raiderst és Las Vegast a futballtérképre. A tulajdonos Mark Davis viszont nem akart kockáztatni egy tapasztalatlan főedzővel és ki nem próbált szemlélettel, így a Patriots way-re tette le a voksát.

Las Vegas Patriots

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!