Connect with us

Hír

Nagyjából összeállt a Jaguars stábja is

Egy főedző kinevezése után mindig fontos, hogy az adott szakember kiket nevez ki maga mellé koordinátoroknak és akár alacsonyabb beosztásba is. A Jaguarsnál Doug Pederson is összerakta a stábja nagy részét.

Támadókoordinátornak Press Taylor érkezik – a Bengals főedzőjének, Zac Taylornak a testvére –, aki tavaly a Colts stábjában dolgozott, előtte pedig öt éven át edzősködött az Eaglesben Pederson regnálása alatt irányítóedzőként és passzjátékért felelős koordinátorként. Szintén a támadóoldalra, egészen pontosan passzjátékért felelős koordinátornak nevezték ki Jim Bob Cootert, aki a Lionsnél volt támadókoordinátor pár évvel ezelőtt. Rajtuk kívül egy korábbi főedző, Mike McCoy is csatlakozik a stábhoz irányítóedzőként, úgyhogy Trevor Lawrence körül elég nagy lesz a felhajtás, sokan fogják tudni segíteni. A játékokat egyébként Pederson fogja hívni.

Védőkoordinátornak pedig várhatóan a Buccaneersnél az utóbbi három évben a belső linebackereket edző Mike Caldwell lesz kinevezve. Egyrészt jó munkát végzett Lavonte Daviddel és Devin White-tal, másrészt Pederson jól ismeri, hiszen játszottak és edzősködtek is együtt az Eaglesben – előbbit 1999-ben, utóbbit 2009 és 2012 közt.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!