Connect with us

Hír

Nagyot szakítana QB-fronton a Washington

Albert Breer információi szerint a Washington Commanders a holtszezonban nagy dobásra készül irányító fronton. Jelenleg csak Taylor Heinicke van szerződés alatt a csapatnál, 40 millió dollár felett cap space-szel rendelkezik a csapat, az 1/11-es cetli sem értéktelen, és vannak a keretnek vonzó tulajdonságai.

A Washington tavaly is bepróbálkozott Matthew Stafford megszerzésével, akkor egy első- és egy harmadik kört ajánlottak eredetileg, majd ezt még hajlandóak voltak feljebb tornázni, de a Ramsszel nem lehetett versenybe szállni. Idén is bepróbálkozhatnak egy cserére vágyó veteránnál, akár Aaron Rodgersnél, akár Russell Wilsonnál, akár Deshaun Watsonnál, ha esetleg a jogi ügyei kedvezően alakulnak.

A csapatnál pedig úgy érzik, hogy képesek odacsábítani egy sztárt. A támadófal a PFF szerint a hatodik legjobb volt idén (bár Brandon Scherff szerződése lejár), ott van Terry McLaurin és Antonio Gibson, két 1000 yardos skill player, illetve visszatér Logan Thomas és Curtis Samuel is sérülésből. Plusz a védőfal is domináns, ami szintén jobbá teszi a gárdát. És pénz is van még további erősítésekre. Emellett a csapatnál azt gondolják, hogy a ma bejelentett új brand arcának lenni is vonzó lehet.

Meglátjuk, sikerül-e ezekkel egy top QB számára eladnia magát a Commandersnek, amely az utóbbi években inkább a borzasztó szervezetéről volt híres.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!