Connect with us

Hír

Pederson: Győztes csapatot csinálok a Jaguarsból

A Jaguars kinevezte a csapata élére Doug Pedersont, akinek ambíciózus céljai vannak a franchise-zal. Egy olyan gárdát vesz át, amely az utóbbi két évben két főedzőt fogyasztott el és 4-29-es mérleget produkált, ráadásul az 1/1-re kiválasztott őstehetség Trevor Lawrence is elég gyengén mutatott újoncként. Ezen kéne valahogy változtatni, és Pederson el is tökélte mindezt.

“Tudom, hogy sok mindenen ment át ez a csapat, de ez most meg fog változni. Győztes csapatot csinálok a Jaguarsból. Persze ez nem megy majd egyik napról a másikra, de ezért vettek fel.”

– mondta az új főedző első sajtótájékoztatóján a csapat hivatalos oldala szerint.

Pederson második évében Super Bowl győzelemre vezette az Eaglest, de azért itt ennél várhatóan több időre lesz szükség egy ekkora változáshoz.

Mindenesetre Trevor Lawrence-szel jól indult a kapcsolata, az irányító Häagen-Dazs fagyival várta a bemutatkozó sajtótájékoztatón – Pedersonról köztudott, mennyire szereti a fagylaltot. A főedző is örül, hogy van egy irányító, akivel tud dolgozni, és nem kell elkezdeni keresgélni.

“Nyilván minden csapatnál, ahol főedzőt kerestek megnéztem, hogy ki az irányító, megvan-e már az ember. Itt pedig megvan, ezt szentül hiszem. Bárkivel, akivel beszéltem, akár ellenfelek edzői is, mindenki csak jó dolgokat tudott mondani róla, a határ pedig a csillagos ég.”

Lawrence újonc éve elég borzasztóra sikerült a számokat tekintve, hiszen 59,6%-os pontossággal passzolt 3641 yardot, 12 TD-t és 17 INT-t, emellett volt öt fumble-je. A környezet persze katasztrofális volt körülötte, a korábbi játékából kiindulva ennél jóval több van benne – kiderül, hogy a korábbi NFL-irányító Pedersonnak sikerül-e ezt kihoznia belőle.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!