Connect with us

Hír

Robert Woods már megbékélt azzal, hogy nem játszhat a Super Bowlon

Robert Woods novemberben szenvedett súlyos térdsérülést, így értelemszerűen nem fog tudni pályára lépni a Super Bowlban, ahová nélküle jutott el a csapata. A Rams elkapója elmondta az ESPN-nek, hogy nehéz volt elfogadnia, hogy nem tud a csapat segítségére lenni, de mostanra megbékélt a valósággal és izgatott, hogy a Rams az utóbbi négy évben másodszor jutott el a nagydöntőig.

“Csak nemrég sikerült túltennem magam azon az érzésen, hogy basszus, nem lehetek ennek a részese. A csapat persze sokat segített, mindig mondták, hogy én is részese vagyok az egésznek. Először, mikor kijössz a műtűből, akkor úgy vagy vele, hogy basszus, pár hete még én is ezt csináltam. De úgy érzem, hogy sikerült ezen túllendülnöm és élvezni tudtam a rájátszást.”

Woodsnak nem csak ezzel kellett megküzdenie az utóbbi időben, ugyanis az édesapja is elhunyt, ráadásul váratlanul. Ezért is volt nagy segítség számára, hogy a csapattársak végig ott voltak vele és igyekeztek minél jobban bevonni őt a közös dolgokba.

Woods úton volt harmadik 1000 yardos szezonja felé, sérülését megelőzően 45 elkapást, 556 yardot és 4 TD-t regisztrált kilenc meccs alatt, és ugyan nagy szerencséjükre Odell Beckhammel sikerült pótolni a levegőben, a blokkolási képességeinek hiányát nagyon megérezték a csapatnál.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!