Connect with us

Minden ami NFL

Sheldon Cooper meghódítja Miamit? – a Mike McDaniel kinevezés

Brian Flores menesztése óta kevés visszataszítóbb hely van most az NFL-ben Miaminál, így érthető módon nem is egy prémium HC-jelölt érkezett a betöltendő állásra – és ez rossz? A franchise kitűzte a célt, miszerint Tua Tagovailoával kell haladni tovább az úton – és ez jó?

Pár hónap alatt feje tetejére állt minden Miamiban. A semmiből érkezett Brian Flores menesztése, amely után kiborultak a csontvázak a szekrényből, és Houston, illetve Washington után Miami is tiltólistás hely lehet egy kiemelkedő játékos vagy edző számára. Miután per is indult a franchise ellen, ez már nem az a könnyen lesöpörhető kategória, és amennyiben a tulajdonosok megszavazzák, akkor Stephen Rossnak el kell adnia a Dolphinst a szándékos tankolási kísérlete miatt.

Nem ideális tehát a környezet egy új, kezdő vezetőedző számára, főleg úgy, hogy maga Ross az, aki köti az ebet a karóhoz Tagovailoa fejlesztése miatt, és ami eddig nem igazán jött össze. Ráadásul nem csak ő a hunyó ebben a történetben, hanem a general manager Chris Grier is, aki hamarabb élvezte a tulajdonos támogatását, mint az a Flores, aki konkrétan a szarból épített várat Miamiban. Érdekesek ezek a körülmények, így nem meglepő módon nem a prémium nevek közül sikerült leakasztani valakit, hanem a teljes szürkeségből jött az új vezetőedző.

Brian Flores beperli az NFL-t, a Giantset, a Dolphinst és a Broncost is

Összeáll végre az offense?

Az elmúlt évek arról szóltak Miamiban, hogy összerakjanak egy jól működő offense-t a frissen kiválasztott Tua Tagovailoa köré, de a kísérlet edzői fronton teljes kudarcot vallott. Három év alatt három különböző támadókoordinátora volt a csapatnak, tavaly ráadásul kettőt is kineveztek, hátha legalább egyikük használható, de így sem sikerült: DVOA mutatók alapján tavaly az offense a 24., EPA/play alapján pedig a 22. volt, a futójáték pedig egyenesen katasztrófa volt. Ezen az sem segített, hogy Tua sem állt mindig a csapat rendelkezésére sérülés miatt, de harmadik évére lassan felmerül a kérdés, hogy biztos az edzők a rosszak, és nem ő? Vélhetően ezt akarják kideríteni azzal, hogy Mike McDanielt nevezték ki a csapat új főedzőjének.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!