Connect with us

Minden ami NFL

Soha nem látott mennyiségű QB váltás várhat ránk 2022-ben

Az amerikai futball legfontosabb posztja az irányító, de még egy akkora ország, mint az Egyesült Államok sem képes egy meghatározott időintervallumra kitermelni 32 franchise quarterbacket, így minden csapat hálát ad az égnek, ha talál magának egyet – gondolhatnák a laikusok, de ez a 2022-es offseasonre megváltozhat. Soha nem látott irányító adok-veszekre lehet kilátás, ami alaposan felforgathatja az erőviszonyokat.

Az időintervallum szó fontos, mert a 2020-as évek eleje egyértelműen a generációváltásról szól, hiszen a 2000-es évek közepén/végén ligába kerülő irányítók sorra vonulnak vissza, vagy a teljesítményük romlott le annyira, hogy muszáj az utódlásra fókuszálni. Ez az élet rendje, gondolnánk, viszont ez az időszak egybeesett azzal, hogy sokan az átlagos/közepes irányítóikat is lecserélik a “kockázat nélkül nincs siker” mondást meglovagolva (nagyon helyesen), ami minden évre a vártnál nagyobb QB-keringőt eredményez. Természetesen minden tavasszal a nagy durranásokat akarjuk látni, de ebből egy-egy valósul csak meg, már ha, gondoljunk csak például Tom Brady leigazolására, vagy a Matthew Stafford cserére. Vajon az idei év más lesz? 2022-ben láthatunk olyat, hogy akár két-három szupersztár is csapatot vált? Az esély nagy rá, de nem olyan egyszerű összehozni.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!