Connect with us

Hír

Tyler Higbee még mindig nem edzett, CJ Uzomah viszont már igen

A konferenciadöntőkön a Rams és a Bengals kezdő tight endjének is megsérült a térde és úgy nézett ki, hogy nem tudnak pályára lépni a Super Bowlon. Azóta persze Tyler Higbee és CJ Uzomah is nagyot küzdött, de a játékuk még mindig kérdéses: előbbi a jelentések szerint továbbra sem tudott edzeni, míg Uzomah csütörtökön először már limitáltan részt vehetett a gyakorlatokon.

Super Bowl LVI – Skill játékosok

Higbee az alapszakaszban 61 passzból 560 yardot és öt TD-t szerzett, míg a rájátszásban kilenc elkapás és 115 yard került a neve mellé. Amennyiben nem tudná vállalni a játékot, úgy Kendall Blanton venné át a helyét, aki a 49ers ellen öt elkapásból 57 yardot szerzett. Uzomah hasonló teljesítményt tett le az asztalra, 49 elkapásból 493 yardot és öt TD-t jegyzett. Ha nem sikerül meggyógyulnia, akkor Drew Sample és Mitchell Wilcox kaphat nagyobb szerepet a helyén.

A Bengals TE-je nagyon fogadkozott egész héten, hogy fixen nem hagyja ki élete meccsét, így az ő játékára jelenleg inkább számíthatunk, mint Higbee-re, aki ilyen kijelentéseket nem tett (és nem is edzett még mindig), így a Ramsnél pesszimistábbak lehetnek.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!