Connect with us

Hír

Végre Brady is megszólalt az elterjedt visszavonulása kapcsán

Szombaton Adam Schefter lehozta a hírt, hogy Tom Brady visszavonul – ismerve az ESPN insiderének reputációját, mindenki várta a nem sokkal későbbi hivatalos bejelentést Bradytől, ami azonban még mindig nem érkezett meg. Most viszont az irányító is megszólalt a témában a Let’s Go! című podcastben.

“Még nem tudom. Megértem, hogy sokan érdeklődnek aziránt, hogy mikor hagyom abba a játékot, de majd ha tudom, akkor tudni fogom, és amikor nem tudom, akkor nem tudom. Nem fogok rohanni egy ilyen döntéssel. Tudom, hogy sok ember életét befolyásolja a döntésem, de napról napra kezelem a dolgot és meglátjuk, mikor leszek elég magabiztos abban, hogy tudassam a világgal.”

Arról is beszélt, hogy mit gondolt az ESPN által lehozott hírről.

“Ha egy dolgot megtanultam a sportban, akkor az az, hogy csak azt tudom befolyásolni, amit én csinálok és mondok, azt nem, amit mások, ezt pedig rájuk kell hagyni. Ilyen időket élünk, ahol mindenki meg akarja előzni a híreket, és ezt teljesen megértem.”

Mindazonáltal azt elmondta, hogy csalódott amiatt, hogy ez elvonta a figyelmet a konferenciadöntőkről, ő is élvezni akarta őket, de ez nem teljesen sikerült, hiszen a telefonja folyton csörgött.

Vannak olyan pletykák, hogy Adam Schefter és Jeff Darlington úgy tudta meg a hírt, hogy Brady a Man In The Arena utolsó részében akarta bejelenteni a visszavonulást (a dokusorozat az ESPN+-on megy), és onnan szivárogtatta ki valaki a kollégáknak.

A várakozás továbbra is az, hogy Brady vissza fog vonulni, de azért ne lepődjünk meg teljesen, ha mégsem így dönt.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!