Connect with us

Hír

Terrell Owens 48 évesen visszatér a futballpályákra

A mára már Hall of Famer elkapó, Terrell Owens az utóbbi években többször is hangoztatta, hogy 40+ évesen is milyen jó formában van és az elkapóhiányos csapatok hívják fel, mert szívesen visszatérne. Nos, ugyan nem az NFL-be, de a futballpályákra visszatér így 48 évesen, hiszen idén a Fan Controlled Football league-ben fog szerepelni, Johnny Manziel csapattársa lesz a Zappersben – írja Frank Pingue.

A Fan Controlled Football egy 7 a 7 elleni beltéri liga, ahol a szurkolók szavazhatnak a szabályokról és még játékokat is hívhatnak. A csapatok tulajdonosai közt olyan jelenlegi és korábbi NFL-sztárok is vannak, mint Marshawn Lynch, Austin Ekeler, Richard Sherman, Dalvin Cook, illetve Tiki és Ronde Barber. A liga második szezonja április 16-án indul és négyről nyolccsapatosra bővült.

Owens harmadik körös játékosként 15 évet töltött az NFL-ben a 49ers, az Eagles, a Cowboys, a Bills és a Bengals színeiben, majd a 2010-es szezon után jelentette be a visszavonulását, és jelenleg is neki van a harmadik legtöbb elkapott yardja a liga történetében (15.935) Jerry Rice és Larry Fitzgerald után. Ötször lett első csapatos All-Pro és hatszor Pro Bowler, majd pár évnyi várakozás után 2018-ban választották be a Hall of Fame-be (a személyisége miatt kellett várnia, sokan emiatt nem tartották méltónak).

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!