Connect with us

Hír

Colin Kaepernick tegnap próbajátékon volt a Raidersnél!

Öt év után végre esélyt kapott Colin Kaepernick egy NFL-csapattól! Több forrás, köztük Ian Rapoport is megerősítette, hogy a 49ers korábbi irányítója tegnap próbajátékon vett részt a Raidersnél.

Kaepernick 2011-ben a 49ers második köröse volt és a 2016-os idény végéig tartó eddigi karrierjét a csapatnál töltötte. 2012-ben került először a kezdőbe Alex Smith sérülése után és 5-2-es mérleget ért el, majd a rájátszásban egészen a Super Bowlig menetelt a csapattal. Az ezt követő évben már ő volt a csapat vezére: 12-4-es mérleggel jutott be vele a 49ers a rájátszásba, de a döntő ezúttal nem jött össze.

Ezt követően visszaesett némileg a játéka, majd Trent Baalke kitúrta Jim Harbaugh-t és összeomlott a franchise. Az sem segített rajta, hogy a feketék elleni intézményesült erőszak ellen úgy tiltakozott, hogy a meccseken térdelt a himnusz alatt, amivel többek között az elnök Donald Trump haragját is kiváltotta. A körülötte kialakult médiacirkusz miatt a 2016-os idény vége óta nincs csapata annak ellenére, hogy nála sokkal rosszabb irányítók is a ligában voltak minimum csereként.

A 34 éves irányítóban sok évnyi kihagyás után túl sok már biztosan nincs, legfeljebb csere lehet valahol, az esetleges leigazolása jó eséllyel csak a médiának szólna. A Raidersnél egyébként Derek Carr mögött csak Nick Mullens, Jarrett Stidham és Chase Garbers van a rosteren, így nem lehetetlen Kaepernick helyzete. A QB egyébként elmondta nemrég az I am Athlete podcastben, hogy csak egy esélyt szeretne, a korábbi fals híresztelésekkel ellentétben csereként is szívesen csatlakozna valahová, csak engedjék, hogy versenyezhessen.

Mark Davis tulajdonos egyébként elmondta, hogy ő 2017 óta mondja az edzőinek és GM-einek, hogy ha szeretnék leigazolni Kaepernicket, akkor áldása rá.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!