Connect with us

Hír

Hiába érkezezett Kyle Hamilton és Marcus Williams, a Ravens nem tervezi elküldeni Chuck Clarkot

A Ravensnek nagyon jó piaca és draftja volt, többek között olyan játékosok érkeztek a csapathoz, mint az elit safety Marcus Williams és a 2022-es class egyik legtehetségesebb játékosának tartott safety Kyle Hamilton. Miattuk az elmúlt három idényben 44 meccsen kezdő Chuck Clark némileg fölöslegessé vált, de John Harbaugh kijelentette, hogy továbbra is számolnak a veterán védővel.

“Azt szeretnénk, hogy a lehető legtöbb jó játékosunk legyen, akik a megfelelő helyen és a megfelelő szerepben kapnak lehetőséget. Imádom a tényt, hogy ennyi jó safety van a rosteren. Ha engem kérdeztek, akkor Chuck egy nagyon fontos része a csapatnak és úgy tervezem, hogy velünk is marad”

– mondta a főedző a csapat hivatalos weboldalának.

Tekintve, hogy tavaly mennyi sérülés sújtotta a Ravenst, nem meglepő, hogy Harbaugh-nak tetszik a jelenlegi helyzet, főleg hogy ott van még a keretben Tony Jefferson és Geno Stone is. Persze nem lehet egy kezdőt csak safetykből összerakni, így nem kizárt hogy valaki lapátra kerül, de tényleg meglepő lenne, ha Chuck lenne az, ugyanis még egy post-June1 kivágással is csak 2,75 millió dollárt lehetne rajta spórolni idén.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!