Connect with us

Hír

Ndamukong Suh várhatóan nem tér vissza a Buccaneershez

Tom Brady után többen is visszatértek a Buccaneershez, azonban várhatóan Ndamukong Suh nem fog közéjük tartozni. Ugyan Jason Licht general manager azt mondta a draft után (ahol a csapat az első választásával a védőfalember Logan Hallt húzta), hogy nem zárják ki Suh visszaigazolását, de Greg Auman (TheAthletic) információi szerint egyáltalán nem tekinti ezt prioritásnak a Bucs.

A Tampa idei érdeklődése eddig is elég langyos volt a 35 éves Suh iránt, a draft után pedig ez biztosan nem erősödött. A védőfalember tavaly $9 millióért játszott a csapatban, és ugyan rossz nem volt, különösen már jó sem (13 QB hit, 6 sack), így ennyit biztosan nem érne már meg, főleg nem a nem épp rózsás cap helyzetben lévő Buccaneersnek, ahol a maradék pénzt inkább Rob Gronkowskira, az újoncok leigazolására, esetleg egy olcsóbb DT-re költenék.

Jelenleg Vita Vea, William Gholston, Rakeem Nunez-Roches és az újonc Logan Hall alkotja a belső védőfalat a csapatnál, és ha nem akarják Hallt azonnal teljes értékű kezdőnek szánni – ami érthető lehet, hiszen még elég vékony és futás ellen nem túl jó –, akkor még érkezhet valaki a piacról Suh-nál olcsóbban. Ilyen lehet például Sheldon Richardson, aki korábban játszott a főedző Todd Bowles kezei alatt a Jetsnél – ő tavaly $3,6 milliót keresett és ennyivel nem rosszabb Suh-nál karrierjük ezen pontján.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!