Connect with us

Érdekességek

Philadelphiában már az 1 éves szerződés is 5 éves

Az Eagles meglepően jól áll a fizetési plafonnal jelenleg, még a draftoltak leigazolásával együtt is lesz várhatóan 4,8 millió dollárnyi cap space-e a csapatnak. Ugyanakkor ez nem elég ahhoz, hogy csak úgy James Bradberry szintű játékosokat igazoljon le a csapat, így szokás szerint trükközni kellett.

Bradberry egy évre 9,73 millió dollárért írt alá az Eagleshöz: ebből 2,5 millió dollár ösztönző, 1,035 millió dollár alapfizetés, 6,215 millió dollár pedig aláírási bónusz. Ezzel alapból nem lenne semmi extra, de a csapatnak nincs 9,73 millió dollárnyi szabad helye a plafon alatt. A corner szerződését így megtolták négy automatikusan megsemmisülő évvel, az aláírási bónuszt öt részre osztották, így mindössze 2,278 millió dollárt foglal idén a sapkából.

Ugyanakkor érdemes hozzátenni, hogy a most megspórolt összeget jövőre el kell könyvelni. Emiatt az Eaglesnek már most be van ragadva 20 millió dollárnyi halott pénz a 2023-as büdzsébe, ami a legtöbb az egész ligában – rajta kívül csak a Raiders van 9 millió dollár fölött (14,9 millió dollárnyi halott pénzzel).

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!