Connect with us

Draft

San Franciscóban sem változott semmi – 49ers draftértékelő

Ha valaki szereti az állandóságot és a kiszámíthatóságot, de épp nem szimpatizál a Patriotsszal és a Ramsszel, akkor a 49ers a tökéletes jelölt. Hihetetlen, hogy évek óta képes ugyanazt csinálni a Kyle Shanahan – John Lynch duó, csak míg a Rams összességében a legjobban draftoló csapatok között van és még a Patriots is korrekt szintet hoz minden furcsa mániája ellenére, addig a 49ersre ez nem mondható el.

A San Franciscónak nem volt első körös pickje idén a Trey Lance csere miatt, így a legjobb prospectekről természetesen lemaradt. Tovább nehezítette a helyzetet, hogy a legnagyobb hiányposztokon, mint a belső védőfalember vagy a guard nagyon rossz volt a felhozatal, a legjobb elkapók már rég kimentek, miközben Deebo Samuel távozási szándéka miatt nem ártott volna bebiztosítania magát a csapatnak, illetve a secondaryre is ráfért az erősítés (ráadásul a csapat valamiért nem volt hajlandó sem fel-, sem lecserélni). Ehhez képest a két legmagasabb pickjét egy pass rusherre és egy futóra lőtte el a csapat, safety nem érkezett és corner is csak az ötödik körben.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!