Connect with us

Hír

A Browns inkább Brissettel vág neki a szezonnak, mintsem hogy megoldja a Mayfield-helyzetet

Baker Mayfield továbbra is a Browns rosterén van, azonban a játékos sem akar Clevelandben maradni, és a csapat is el akarja cserélni az irányítót. A minitábor viszont lezajlott, ami egy korai határidőt jelenthetett volna egy cseréhez, így pedig a következő mérföldkő az edzőtábor kezdete lesz szűk egy hónap múlva.

A közös érdek és a kellemetlen helyzet ellenére egyelőre nincs változás Mayfield ügyében és nincs a láthatáron egy trade. A Panthers és a Seahawks a két opció gyakorlatilag. Előbbi érdeklődik is, de a felek nem tudtak megegyezni a kompenzációban és a fizetés megosztásában, utóbbi pedig állítólag csak akkor szeretné megszerezni Mayfieldet, ha kivágják a szezon előtt. Az irányító egyébként a Seahawkst választaná, ha lenne beleszólása.

Mindeközben a Browns várja, hogy a liga lecsapjon és kiossza az eltiltást Deshaun Watsonnak, ami akár a teljes szezonra is szólhat. Ha így lesz, a Browns akkor sem akarja megjavítani a kapcsolatát Mayfielddel, és az idén igazolt Jacoby Brissettel vágnának neki a szezonnak – írja Aaron Wilson.

Nem sok jót ígér ez a forgatókönyv, ugyanis Brissett mindhárom szezonjában, ahol volt legalább 250 dropbackje, több turnovert érő játékot mutatott be mint úgynevezett big time dobást a PFF adatai alapján.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!