Connect with us

Hír

A Browns kifizetheti Baker Mayfield fizetésének a felét, ha Panthers cserélne érte

A Browns és a Panthers továbbra is tárgyal Baker Mayfieldről és állítólag a Cleveland hajlandó lenne kifizetni a korábbi 1/1-es fizetésének egy részét. Albert Breer információi szerint a csapat 9-10 millió dollárt is bevállalna Mayfield 18,8 millió dolláros fizetéséből, ha a Panthers megfelelő ajánlatot tesz le az asztalra.

Mayfield idén az ötödik éves opciójával játszana, vagyis a teljes összeg garantált – a Browns tehát csak akkor tud pénzt spórolni, ha valaki cserél az irányítóért, amire a teljes fizetésével együtt nem nagyon van esély. Ennek fényében a fentebb vázolt koncepcióval is jól járna a csapat, hisz a 18,8 milliónak a felét megspórolná, ráadásul néhány picket is kaphatna mellé (a cap space-re és a draft-tőkére is nagy szüksége van a gárdának a Watson-csere és -szerződés miatt).

Az más kérdés, hogy mikor születhet meg a megállapodás a felek között, már ha egyáltalán sikerül megegyezni. A Brownsnak kis túlzással mindegy, míg a Panthers szempontjából az ideális az edzőtáborok kezdete lenne, hogy Mayfieldnek legyen elég ideje beletanulni az új rendszerbe.

2 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lisa
Lisa
2022-06-19 13:08

💘 Akаrsz szехet?? https://bit.ly/3QvVeIW

Zoard
Zoard
2022-06-19 05:55

És ki fog Vaccon helyett ősszel játszani?
Egy másik kérdés ;+)
https://imgflip.com/i/31j4nt
/Linkeles nem ment mobilról/

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x