Connect with us

Hír

A Browns kifizetheti Baker Mayfield fizetésének a felét, ha Panthers cserélne érte

A Browns és a Panthers továbbra is tárgyal Baker Mayfieldről és állítólag a Cleveland hajlandó lenne kifizetni a korábbi 1/1-es fizetésének egy részét. Albert Breer információi szerint a csapat 9-10 millió dollárt is bevállalna Mayfield 18,8 millió dolláros fizetéséből, ha a Panthers megfelelő ajánlatot tesz le az asztalra.

Mayfield idén az ötödik éves opciójával játszana, vagyis a teljes összeg garantált – a Browns tehát csak akkor tud pénzt spórolni, ha valaki cserél az irányítóért, amire a teljes fizetésével együtt nem nagyon van esély. Ennek fényében a fentebb vázolt koncepcióval is jól járna a csapat, hisz a 18,8 milliónak a felét megspórolná, ráadásul néhány picket is kaphatna mellé (a cap space-re és a draft-tőkére is nagy szüksége van a gárdának a Watson-csere és -szerződés miatt).

Az más kérdés, hogy mikor születhet meg a megállapodás a felek között, már ha egyáltalán sikerül megegyezni. A Brownsnak kis túlzással mindegy, míg a Panthers szempontjából az ideális az edzőtáborok kezdete lenne, hogy Mayfieldnek legyen elég ideje beletanulni az új rendszerbe.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!