Connect with us

Hír

A Deshaun Watson elleni újabb perek megkönnyíthetik a Brownsnak a QB kivágását

Miután a Browns megszerezte Deshaun Watsont a Texanstól adott neki egy 5 éves, 230 millió dolláros, teljesen garantált szerződést – ráadásul ez a szerződés nyelvezete alapján akkor sem változik, ha a szexuális zaklatási botránya miatt eltiltja a liga 2022-ben vagy 2023-ban. Ugyanakkor az ellene indított két új per mindent megváltoztat, írja Mike Florio.

A szerződésben állítólag konkrétan leírták, mely ügyek miatti eltiltás nem annullálja a garantált tartalmakat. Ez szinte biztos, hogy a Watson ellen korábban benyújtott 22 pert fedi le és értelemszerűen a 23. vagy 24. keresetre már nem terjed ki. Így ha az NFL a legújabb beadványokat is figyelembe véve tiltja el az irányítót, akkor elvileg a Browns nem tartozna semmivel Watsonnak és még az aláírási bónuszt is visszaszerezheti – vagyis ha kiderül valami nagyon vállalhatatlan, akkor anyagi veszteség nélkül szabadulhat meg az irányítótól.

Persze ennek túl sok valószínűsége nincs a rengeteg magas pick beáldozása után, ám ezzel együtt a következő két év elég stresszes lesz a csapat és az irányító számára is.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!