Connect with us

Minden ami NFL

A leggyengébb láncszem – AFC East

Ránézésre a divízió csapatai jól néznek ki, vagy legalábbis szépen építkeznek, ellenben szinte minden csapatnál van olyan pont, aminek a besülésével az egész gárda könnyen összeomolhat. Hiszen minden egység olyan erős, amennyire a leggyengébb pontja.

Buffallo Bills

A leggyengébb láncszem: Ken Dorsey

Konkrétan végignéztem a rosteren és nem tudtam megnevezni a leggyengébb pontot. Tudok mondani necces dolgokat, de egyik sem olyan, amitől valóban nagyon félnie kellene a Bills szurkolóknak. Így jobb híján Brian Daboll távozását tudom megnevezni, akinek hiánya azért fájó pont lehet. Tavaly ugyanis nem csak Josh Allen zseniális játéka miatt volt kimagasló ez a támadósor, hanem mert a mester nagyon jól keverte a kártyákat és jól alapozott játékosai erősségeire is. Dorsey-tól ugyan kifejezetten nem kell félni, de egyelőre nem tudjuk feltételezni, hogy fel tud érni ugyanarra a szintre.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!