Connect with us

Minden ami NFL

A leggyengébb láncszem – NFC East

Az NFC Easttel folytatjuk A leggyengébb láncszem című sorozatunkat, ahol minden csapat esetében megvizsgáljuk, hogy min bukhat el a menetelés, mi az amiben bízhatnak a csapat szurkolói és hol vannak még borús fellegek a roster körül. 

Dallas Cowboys

A leggyengébb láncszem: Mike McCarthy

153-101-2-es karriermérleg, tavaly 12-5-ös szezon a Cowboys élén és mégis vele kezdődik a lista. McCarthy egy életművész, aki valahogy mindig kifog magának egy csapatot, ahol van egy top 10-es irányító és összességében nem túl erős a csoport, aztán jönnek a jónak tűnő eredmények. Pedig sok hozzáadott értéke nincs, már azon túl, hogy legalább azt nem rontja el, ami jól működik, például nem váltotta le az érkezése után az OC Kellen Moore-t.

Mike McCarthy: Nem én voltam a probléma

Minden másban messze átlag alatti. Az idő menedzselését egyáltalán nem érti, rendre rossz döntést hoz a nem egyértelmű helyzeteknél, sőt, igazából már az egyértelmű esetekbe is beletörik a bicskája. Azt nem lehet kívülről megmondani, hogy a szervezet munkájára mekkora hatása van, a háttérben tényleg hasznos munkát végez-e, de a meccsnapokon egyértelműen a koordinátorai viszik a prímet és jó esély van arra, hogy a 2022-es idény végén már nem ő lesz a Cowboys főedzője.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!